Testimonials 

Wat dacht je ervan om het eens helemaal anders aan te pakken? Dat je weer vol vertrouwen bezig kan zijn aan je passie, de juiste balans kan ervaren en je doelen weer helder en inzichtelijk hebt. Dit is wat anderen erover zeiden:

“Ik voelde me verdwaald, alsof of ik in een hal stond met tig dichte deuren en ik niet wist welke ik moest kiezen, door Esther werden ze geopend en kon ik achter elke deur een kijkje nemen.”

“Ik had behoefte aan wat meer rust in mijn leven, maar ik durfde gewoon niet af te remmen. Met de juiste vragen en een heldere spiegel werd mij duidelijk dat ik mijn eigen grenzen kon, mocht en moest bepalen.”

“Ik vond het fijn om Esther als adviseur en vertrouwenspersoon te hebben, om op onderwerpen door te praten en uiteindelijk meer succes in mijn werk te krijgen.”

“Het was alsof ik de Mount Everest aan het beklimmen was, maar eenmaal bij de top besefte ik dat ik nooit van het uitzicht genoten had. Door het traject bij jou te volgen heb ik geleerd om mij heen te kijken, te genieten en meer te leven in het nu.”

“Thanks Es, door jou weet ik weer welke kant ik op moet, want ik wist echt even niet meer welke richting ik op moest. Door jouw straight forward aanpak,  luisterend oor en vinger op de zere plek  wist ik wat mij te doen stond. En dat terwijl ik nooit een type was voor coaching. Nogmaals bedankt!”

“Ik kan het iedereen aanbevelen, even focus op jezelf. Ik vond het heel prettig om zaken zelf maar toch samen op een rijtje te zetten. Ik heb een aantal essentiële inzichten gehad met name op balans prive/werk en heb hier ook gelijk stappen in ondernomen wat betekent dat ik nu een stuk relaxter in het leven sta.”

“Het grootste resultaat is dat ik nu een stuk beter mijn gedachten, onzekerheden en (voor)oordelen over muziek gerelateerde situaties (maar ook daar buiten) kan relativeren. Hierdoor ben ik een stuk assertiever geworden in het zakelijk handelen en zijn er ook werkelijk aanwijsbare resultaten van mijn veranderende opstelling. Wanneer mensen die wel een passie hebben voor muziek, maar het ook lastig vinden hoe te bewegen binnen de muziekwereld zou ik zeker een traject aanraden. Het is een goede combinatie van het genereren van algemene inzichtelijkheid in je eigen gedachten en patronen in de specifieke context van de dance industrie. Omdat jij heel goed weet hoe die wereld in elkaar steekt, kan er naar mijn idee resultaatgericht gewerkt worden op dit gebied.”

Heb je vragen over wat ik voor je kan betekenen?

Wil je om kennis te maken een gratis skype of telefoon sessie plannen?
Bel me dan gerust op 06 21 511 398 of neem contact met mij op!

Maak een afspraak